Як сказати я тебе люблю?
Любов - прекрасне почуття. Муза для віршів і пісень, фільмів і казок. Кожен з нас так багато чув про любов, але в той момент, коли самому хочеться сказати три заповітних слова: "я тебе люблю", це буває дуже непросто. Щоб не розгубитися і не потрапити в халепу, зізнаючись у любові, пропонуємо кілька порад.
Коли пора визнаватися в любові
Головна умова для любовного визнання - щирість. Якщо сильного почуття поки немає, краще не брехати, а висловити свою симпатію іншими фразами. Наприклад: "Ти мені дуже подобаєшся", "Ти чарівна", "Мене захоплює твій розум", "Я закоханий в твою посмішку" і т.д.
Важливо розуміти, що визнання в любові - це відповідальність. Адже багато людей сприймають слова любові, як обіцянку вічній вірності і серйозних відносин. Тому, щоб уникнути непорозумінь, які не розкидайтеся зізнаннями, не відчуваючи справжнього почуття.
Краще сказати про свою любов в той момент, коли підказує серце. Але не варто забувати про те, чи готовий ваш улюблений чоловік це почути. Якщо відносини тільки починаються, і ви ще мало знаєте один одного, то несподіване зізнання може бути сприйнято, як несерйозний підхід до відносин.
Способи визнання в любові
Немає правил, які б вказували нам, як сказати я тебе люблю. Можна сказати ці слова вперше під час прогулянки при Місяці, в урочистій обстановці ресторану, під бій новорічних курантів і навіть під час сварки. Але їли ви хочете здивувати і зробити визнання таким, що запам`ятовується, то можна вибрати один із таких способів:
- Подаруйте своє серце. Це може бути невелика м`яка іграшка, брелок або навіть ювелірний виріб у формі серця. Сховайте подарунок у внутрішню кишеню піджака і вручите своєї улюбленої під час романтичної вечері зі словами: "Моє серце відтепер належить тобі. Нехай воно завжди буде з тобою. Я люблю тебе".
- Подаруйте пісню про свою любов. У багатьох закоханих відкривається віршований дар. Навіть якщо ваша пісня буде дуже простий, головне - щоб в ній звучало ім`я коханої і слова "я тебе люблю". Дуже добре, якщо ви вмієте грати на гітарі. Якщо ні - нехай вам допоможуть друзі. Можна зібрати цілий оркестр біля вікна коханої, щоб заспівати серенаду, або обмежитися однією гітарою під час романтичного пікніка.
- Замовте білборд з її фото. Цю послугу надають фірми, які займаються розміщенням реклами на вулицях міста. На білборді повинна бути фотографія коханої дівчини і ваше визнання. Також можна оформити зображення орнаментом і квітами, доповнити красивим віршем, яке ви можете написати самі. Головне - вибрати фото, яке сама дівчина вважає вдалим. Наприклад, можна використовувати фотографію, яка стоїть у неї вдома в рамці або яку вона використовує як аватар в соціальних мережах. Такий білборд повинен знаходитися неподалік від будинку дівчини або по дорозі на роботу, щоб вона точно побачила його.
- Зробіть солодкий сюрприз. Спробуйте самостійно спекти торт. Якщо зовсім не впевнені в своїх кулінарних здібностях - замовте готові коржі і крем. Але оформити його ви повинні самі, прикрасивши ім`ям дівчини і написом "Я тебе люблю!" Подавши таку страву, потрібно вголос сказати про свої почуття, додавши, що ваші почуття такі ж солодкі і ніжні, як цей торт.
- Подаруйте букет квітів через вікно. Якщо дівчина живе на 3-7 поверсі, замовте пожежну машину, прикрасьте її повітряними кулями, заздалегідь приготуйте букет з її улюблених квітів. Перед тим, як здійснювати підйом, переконайтеся, що дівчина перебуває вдома і по телефону попросіть її підійти до вікна. Це підготує її до такого несподіваного сюрпризу. Вручаючи букет через вікно, скажіть, що ваша любов до неї окрилює і забирає на сьоме небо.
Яких помилок потрібно уникати
Вперше зізнатися в любові можна лише раз. І щоб не зіпсувати цей чарівний момент, важливо не допускати поширених помилок.
- Чи не признавайтесь в любові, будучи п`яним. Ніякого алкоголю "для хоробрості". Спокуса зважитися на п`яне визнання може бути великий, але і розчарування потім велике.
- Не вибирайте для визнання СМС. Коротке безлике повідомлення і пара смайликів навряд чи розкажуть про ваші почуття. Якщо хочеться зізнатися в любові невербально, краще напишіть гарне довге лист від руки, вкладіть в конверт, прив`язаний до букету, і будьте готові повторити все написане вголос. Не забувайте, що в любові можна зізнатися на 194-х мовах.
- Не пишіть про свою любов на парканах. Безсмертний спосіб увічнити визнання припаде до душі далеко не кожній дівчині. Одна подумає, що це зворушливо і мило, інша - що це пішло і дешево. Крім того, завжди є ризик, що ваше "творчість" пізніше будуть доповнювати і інші "майстра", дописуючи всілякі непристойності. Ну і, звичайно, розписувати паркани, фасади та під`їзди - це незаконно і не зріло. Тому, якщо вже хочеться висловитися великими буквами - можна написати слова любові на снігу під вікнами коханої або зробити гарний плакат.
Признався в любові, думайте в першу чергу не про план своїх дій, а про кохану людину. І тоді серце саме підкаже вам, як сказати про свою любов.