Як назвати іграшку?

Як назвати іграшку?

Фантазія дитини безмежна і, звичайно, він намагається використовувати її скрізь, де тільки можна, наприклад, даючи мільйону своїх іграшок індивідуальні імена. Ім`я іграшки, насправді, дуже важливий момент, воно індивідуалізує іграшку, дає зрозуміти, що це не шматок пластмаси або тканини, а щось більш важливе, що, в свою чергу, вчить дитину цінувати те, що він має, а також виховує його почуття.

Ось чому, якщо дитина не має звички називати іграшки, її потрібно прищепити - перші іграшки батьки повинні називати самі. Але як назвати іграшку правильно? Чи потрібно враховувати якісь особливості і слідувати певним законам? Давайте розберемося.

Як назвати іграшку: важливі правила

• Дітям зазвичай складно вимовляти довгі слова, а тому ім`я іграшки має бути коротким. В іншому випадку дитина сама дасть іграшці коротку кличку замість довгого імені, яке ви придумали. Звичайно, в цьому немає нічого поганого, тільки перевірте спочатку самі, які клички складаються з імені. Чи не вийде щось непристойне?
  • Особливості мови вашої дитини - теж важливий момент. Якщо у нього, наприклад, проблеми з буквою "р" або шиплячими, не потрібно їх використовувати в назві іграшки.
  • Ім`я не повинно бути нічого не значущим словом, воно повинно описувати характер і суть іграшки. Не бійтеся бути банальними, якщо ви назвете собаку "Дружок", звичайно, це буде, як то кажуть, старе, як світ, однак дитина зможе зрозуміти важливу річ "Собака - друг людини". Правда, при цьому потрібно ще пояснити, що ці тварини все-таки іноді бувають небезпечні.
  • Не лякайте дитину. Повернемося, знову ж таки, до собаки. Так, ви повинні пояснити, що собаки бувають небезпечні, проте згадувати це в імені, звичайно, не варто, а то ваша дитина з часом стане боятися всіх собак. Те саме можна сказати і до інших тварин, коротше кажучи, собаку краще назвати "Дружок", ніж "Кусака", а кішку - "мугикаючи" замість "Сверблячка".

Як назвати іграшку: варіанти

• Імена для собак: Дружок, Улибака, Малюк, Доги.
  • Імена для кішки: мугикаючи, Усатік, Пухнастик, Пуша, Хітрюша.
  • Імена для ляльок: Красуня, Блонді, Іскорка, Лілу.
  • Імена для фантастичних істот: Кобі, Тутум, Шиллі, Бакка, Буш.

Читайте також статтю Як назвати ляльку.

Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 63