Як допомагає молитва?

Як допомагає молитва?

У складні життєві моменти людина починає шукати допомоги в молитвах. Звичайно, наукою не доведено, чи допомагають молитви, але величезне число людей вірить в це. Поганого в цьому нічого немає, тому спробуємо розглянути, що ж відбувається, коли людина молиться.

біоритми слів

Вчені, які вивчали молитви, досліджували, як допомагає молитва, і встановили наступні факти. При читанні молитви звукові ритми, сформовані буквами і словами, створюють певні частотні коливання. Вони абсолютно збігаються з коливаннями людських біоритмів. Причому, якщо у людини присутні порушення, викликані захворюваннями, нервовими станами, то читання молитви призводять його біоритми в порядок. Виходить, що молитва лікує, заспокоює, покращує настрій, налаштовує на позитивний лад. Крім того, якщо людина вірить в Бога, то його психіка заспокоюється від того, що він поспілкувався з ним у молитві. Словом, молитва цінна з усіх боків. Шкода вона може завдати тільки людині, яка втратила розум на релігійному грунті.

різні молитви



Молитви бувають найрізноманітніші, від загальних, класичних (Отче наш ..., Живий у допомозі, Богородиця діва радуйся ...) до «спеціалізованих». Наприклад, молитва, яка допомагає завагітніти, розповідає, як Божа матір зачала від Святого Духа, як матері треба мати дитя, як це природно і що дітей треба мати обов`язково. Прошу вибачення за таке вільне виклад божественного тексту, але зміст промови в тому, що в молитві цій не тільки біоритми лікувальні, але ще і в мозок карбується програма, яка направляє його на досягнення мети. Знову одні плюси. Саме тому тисячі жінок свідчать, що після читання молитви довгоочікувана вагітність наступила. Так само діє молитва, яка допомагає вийти заміж. У тексті її дівчина порівнюється животворящим деревом або річкою, а саме заміжжя з хусткою, з покровом, зі сніговим покривом землі. При цій молитві в людини закладається програма, яка змінює поведінку жінки і притягує до неї серйозні стосунки.

Молитви і ритуали

Є такі молитви, які вимагають певних маніпуляцій. Наприклад, молитва, яка допомагає знайти роботу, передбачає, що її читають над яким-небудь предметом, який людина потім носить з собою на співбесіди. Це може бути носовичок, записна книжка, ручка тощо. Треба приготувати річ, покласти її перед іконами, запалити свічку, прочитати молитву 12 разів. На цьому завершується молитва, «Господи, допоможи» - її останні завершальні слова. Якщо зробити все правильно, то присутність предмета допоможе привести переговори до логічного позитивного завершення.

Якщо продовжити розмову про молитви на заміжжя, то вони найчастіше супроводжуються ритуалами. При таких молитвах, які читаються на жовтневе свято Покрова, треба покласти на голову, на верхівку, перший випав сніг. Якщо його в жовтні ще немає, то треба взяти чашку з водою, на ніч винести її на вулицю і поставити так, щоб у воді відбивалася Місяць. Так само начитуються молитви на любов: на золу в грубці, на вітер на вулиці, на повний Місяць. На перший погляд, дії це не прив`язані до сенсу молитви, але і їх можна пояснити, якщо згадати біоритми Місяця, напрямки та причини вітру, зв`язок природних явищ і вчинків людини. Тому, моліться, це набагато краще, ніж вигадувати хитромудрі плани, які допомагають вам, але шкодять оточуючим.



Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 84