Як самому освятити квартиру?

Як самому освятити квартиру?

Багато з нас дуже рідко вдаються до допомоги релігії в складних ситуаціях, але коли справа стає серйозною, і сподіватися більше нема на кого, ми згадуємо про Бога. Священики стверджують, що сам факт звернення вже хороший крок, незалежно від того, коли він зроблений. Тому нічого немає поганого в тому, що ми просимо допомоги у вищих сил. Одним з проявів захисту себе і родини за допомогою молитви є освячення житла. За всіма правилами зробити це може тільки священик, але якщо з яких-небудь причин його візит неможливий, то можна дізнатися, як самому освятити квартиру, будинок, навіть офіс і виробничі приміщення.

рекомендації священнослужителів

Для того щоб освятити житло, треба мати святу воду, набрану в ніч Хрещення. Треба окропити нею будинок, все його кімнати, всі куточки, вікна, двері. У цей час читається молитва «Да воскресне Бог», потім читають 90-ий псалом, і на завершення сказати «В ім`я Отця, і Сина, і святого Духа». І ще духівники говорять, що ніяка порча, пристріт не залишиться в будинку, де постійно моляться, запалюють свічки, де є ікони і щирі слова покаяння християн. Місце намолено треба, - стверджують вони. Якщо в будинку або у членів сім`ї має відбутися щось важливе, то треба запалити свічки, попросити у Бога допомоги, дочекатися поки свічки прогорять. А якщо ви просто моліться зі свічок, то її можна гасити і запалювати знову.

Стародавній спосіб очищення житла



Якщо ви не вирішили ще, як освятити квартиру самостійно, то можете вдатися до цього старовинного способу. Порахуйте, скільки у вас в квартирі кімнат. Ванна, передпокій, кухня, комора теж вважаються за окремі кімнати. Треба купити в церкві стільки свічок, скільки ви нарахували кімнат. Потім вивчите напам`ять одну єдину молитву «Отче наш». Починайте очищати квартиру від вхідних дверей, отже, з передпокою. Запаліть першу свічку, піднесіть її до кожного косяка, до дверного отвору, йдіть по периметру за годинниковою стрілкою. Якщо десь свічка почала видавати сильний тріск, то постійте в цьому місці, поки вона не перестане видавати гучні звуки. Потім ідіть в наступну кімнату. Гасіть першу свічку, запалюйте другу. У наступній кімнаті поступайте так само - обходьте всі кути, тримайте свічку до косяків, до вікон, до ручок. Так треба обійти всі кімнати, кожен раз запалюючи нову свічку. Весь час, поки ви робите цей ритуал, треба читати молитву. Після нього потрібно зібрати весь віск від свічок, все залишки, віднести до церкви.

Очищення житла для людей будь-якої віри

Цей спосіб підкаже вам, як правильно освятити квартиру, якщо під одним дахом живуть представники різних релігій. Купіть новий віник, на зростаючому місяці в четвер починайте ритуал. Беріться вимітати сміття з кожної кімнати, від далеких кімнат до вхідних дверей. Про себе промовляти слова: «Сміття з хати геть, біди і неприємності геть». Кошторисі сміття на газету, загорніть туго, віднесіть його разом з віником подалі від будинку і спаліть.

загальні поради

Для того щоб в вашу квартиру не проникала негативна енергетика, треба вести правильний духовний образ життя. Треба щиро вірити в Бога, не порушувати його заповідей, не хотіти іншим людям того, що не побажав би собі, не оскверняти думки поганими помислами, уста брудними словами, тіло шкідливими звичками. Тоді наше життя стане легше, неприємності відступлять. 



Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 177